bus auto fiets
Menu

Hazenpark - en Stads en Stoer

Met Hazenpark bieden we een divers plan. Van rij- en hoekwoning tot twee-onder-een-kapwoning en van levensloopbestendige woning tot royale 4-laagse woningen. Hierdoor is er voor iedereen een keuze in iedere levensfase! 

TUSSEN- EN HOEKWONINGEN (3 LAAGS)

Exterieur 3 Rev 1

Type Stadswoning

 • 35 tussenwoningen - type Stadswoning
 • 4 tussenwoningen met dakopbouw - type Stadswoning robuust
 • 4 hoekwoningen - type Stadswoning robuust hoek

Ontdek het comfortabele leven in deze prachtige Stadswoningen. Met bijzondere geveldetails, grote raampartijen en een indeling die je naar smaak kunt aanpassen. De oranjerood genuanceerde gevel geeft de woning een warme en karaktervolle uitstraling.

De robuust woningen hebben een dakopbouw. De dakopbouw zorgt – naast een stoere uitstraling – voor extra ruimte op de tweede verdieping.

Exterieur 1 Rev 1

Type Stadswoning karakter

 • 5 tussenwoningen - type Stadswoning karakter
 • 1 tussenwoning met topgevel- type Stadswoning karakter topgevel
 • 2 hoekwoningen - type Stadswoning karakter hoek

Deze Stadswoning karakter valt op door zijn verschillende gevelkleuren in lichtrood, oranjerood en wit, wat resulteert in een aantrekkelijke stadse uitstraling die het unieke karakter van de omgeving weerspiegelt. Zie jij jezelf hier al heerlijk wonen?

Exerieur 10 Rev 1

Type Singelwoning

 • 9 tussenwoningen - type Singelwoning
 • 6 hoekwoningen - type Singelwoning hoek

Stap binnen in deze sfeervolle Singelwoning, gekenmerkt door een lichtbruine gevel met groene accenten, waarmee een natuurlijke uitstraling wordt gecreëerd. De achterzijde van de woning heeft grote ramen tot aan de grond, voor veel natuurlijk licht en een naadloze verbinding met buiten.

Exterieur 11 Rev 1

Type Hubertpand

 • 11 tussenwoningen - type Hubertpand
 • 2 hoekwoningen - type Hubertpand hoek

Ontdek de perfecte harmonie van luxe en comfort in woningtype Hubertpand. Met 3 volwaardige woonlagen geniet je in deze woning van royale leefruimtes en veel mogelijkheden qua indeling: wonen zoals jij wilt! Door de opvallende gevelaccenten en vele raampartijen springen deze woningen in het oog. Het groendak biedt verkoeling tijdens warme zomers en draagt bij aan een biodiverse leefomgeving.

Exterieur 2

Type Laanwoning

 • 4 tussenwoningen - type Laanwoning
 • 2 tussenwoningen met topgevel - type Laanwoning robuust
 • 4 hoekwoningen - type Laanwoning hoek

Ontdek deze riante Laanwoning met een karakteristieke uitstraling, gekenmerkt door gevarieerde gevelkleuren in lichtrood, oranjerood en wit. Dit zorgt voor een aantrekkelijke en industriële uitstraling. Met Laanwoning robuust heb je extra ruimte op de 2e verdieping en bij de hoekwoningen om je woning. Zie jij jezelf hier al thuiskomen? 

TUSSEN- EN HOEKWONINGEN (4 LAAGS)

Exterieur 8

Type Urban Villa

 • 13 tussenwoningen (4 laags) - type Urban Villa
 • 2 hoekwoningen (4 laags) - type Urban Villa hoek

Met 4 volwaardige woonlagen biedt deze Urban villa zeeën van ruimte. De vele raampartijen en opvallende gevelaccenten creëren een stoere, industriële uitstraling. In de woning is er een vide wat voor veel open ruimte zorgt en dit maakt het plaatje compleet. Het groendak biedt verkoeling tijdens warme zomerdagen en draagt bij aan de biodiversiteit. Ontdek een nieuw niveau van stads wonen!

Exterieur 12 Rev 1

Type Poortvilla

 • 4 hoekwoningen (4 laags) - type Poortvilla

De Poortvilla biedt een unieke ervaring van stads en riant wonen. Met 4 volwaardige woonlagen combineert deze woning het beste van stijl, ruimte en indelingsopties. Op welke verdieping wil jij wonen, koken of slapen? In de Poortvilla heb je alle vrijheid om te wonen zoals jij wilt en ook biedt deze woning standaard een zijuitbouw voor nog meer ruimte. En en, in plaats van of of! De warme roodbruine gevel, grote raampartijen en grijze elementen leveren een industriële uitstraling op.

TWEE-ONDER-EEN-KAP WONINGEN

Exterieur 6 Rev 1

Type Parkvilla

 • 10 twee-onder-een-kap woningen met langskap - type Parkvilla
 • 2 twee-onder-een-kap woningen met dwarskap - type Parkvilla XL

Geniet in de Parkvilla van ruimte en rust. De woningen hebben mooie geveldetails en een uitbouw/erker aan de voorzijde die het karakter versterkt. Daarnaast profiteer je van een geïsoleerde berging en 2 parkeerplekken op eigen terrein. De vele raampartijen, aan de achterzijde tot aan de grond, zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. En de ligging direct aan het centrale groene park maakt het perfecte woonplaatje compleet.

De Parkvilla XL heeft een dwarskap en biedt hierdoor extra ruimte op de tweede verdieping. 

LEVENSLOOPBESTENDIGE WONINGEN

Exterieur 9 Rev 1

Type Entreewoning

 • 4 levensloopbestendige woningen - type Entreewoning

De Entreewoning biedt het comfort van vandaag en de flexibiliteit voor morgen. Met een volledig woonprogramma – inclusief slaapkamer en badkamer – op de begane grond ben je verzekerd van comfortabel wonen, nu én in de toekomst. De erker/uitbouw aan de voorzijde zorgt voor extra woonruimte en lichtinval. De roodbruine gevel met groene geveldetails geven de woningen een aansprekende uitstraling. Het groendak biedt verkoeling tijdens warme zomers en draagt bij aan een biodiverse leefomgeving.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Hazenpark; 25 april in voorverkoop!

Hazenpark; 25 april in voorverkoop!

Ben jij ook benieuwd naar dit plan? Schrijf je hieronder in en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen de verkoop!

Schrijf je in!