bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Voorverkoop gestart | Officiële start verkoop: 16 mei

25 april 2024

De voorverkoop van Hazenpark is gestart! Je kunt vanaf nu jouw woningvoorkeuren doorgeven.

Ook kunnen we de officiële start verkoopdatum met je delen: zet 16 mei 12.00 uur in je agenda. Vanaf dan kun jij je online definitief inschrijven! Die dag organiseren we ook een verkoop-event, hieronder kun jij je aanmelden.

Voorverkoop: welke woningen hebben jouw voorkeur?
Bekijk op de aanbodpagina alle nieuwe informatie op je gemak, zoals de woningkenmerken, prijsbandbreedtes en de ligging van de woningen in de wijk. Heb je jouw favoriete woning(en) bepaald, dan kun je deze via de button ‘Voorkeur doorgeven’ selecteren en doorgeven. Dit geeft je bij woningtoewijzing een streepje voor ten opzichte van inschrijvers die dit niet hebben gedaan.

Je kunt jouw voorkeuren doorgeven tot aan de officiële start verkoop op donderdag 16 mei om 12.00 uur. Bij start van de verkoop staan de woningen die je hebt doorgegeven al klaar op het inschrijfformulier in je accountomgeving. Je kunt jouw voorkeuren altijd nog aanpassen voordat je de inschrijving definitief indient.

Meld je aan voor het verkoop-event
Wil jij je persoonlijk laten informeren over Hazenpark, de woningen en het aankoopproces? Dan ben je donderdag 16 mei van harte welkom bij het verkoop-event in Woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen. Tijdens het event staan de makelaars, projectontwikkelaars en hypotheekadviseurs je graag te woord en beantwoorden je vragen. Bezoek aan het event geeft geen voorrang bij toewijzing; het is bedoeld om geïnteresseerden die persoonlijk hun vragen willen stellen deze mogelijkheid te bieden.

Via de link hieronder kun jij je via de accountomgeving aanmelden voor één van de 2 tijdvakken: 15.30 - 17.30 uur of 19.00 - 20.30 uur. Vanwege de verwachte belangstelling verzoeken we je om per aanmelding met niet meer dan 2 personen te komen. Als een tijdvak niet meer is te kiezen, dan is dit tijdvak volgeboekt.

Aanmelden verkoop-event

Datum: donderdag 16 mei.
Adres: LIV Woonbelevingscentrum, Verlengde Energieweg 50, 6541 XX Nijmegen.

Alle informatie op een rij
Op de pagina hieronder vind je alle informatie over de voorverkoop, verkoop en toewijzing.

Voorverkoop, verkoop en toewijzing