bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop Hazenpark gestart: schrijf je in!

16 mei 2024

Het is zover: de prachtige, energieneutrale woningen van Hazenpark zijn in verkoop. Schrijf je in op jouw favoriete woning(en)!

Eenvoudig online inschrijven
Op de aanbodpagina kun je alle woninginformatie bekijken: van de VON-prijzen en de woningkenmerken tot de impressies. Op de downloadpagina vind je onder meer de verkoopbrochure, keuken- en sanitairbrochure en de koperskeuzelijsten waarmee je de woning naar jouw smaak kunt aanpassen.

Weet je zeker op welke woning(en) jij je wilt inschrijven? Dan ga je in de accountomgeving naar ‘Online inschrijven' en vul je de gegevens in. Heb jij jouw woningvoorkeur al tijdens de voorverkoop doorgegeven, dan staan deze al gereed. Je kunt jouw voorkeuren nog aanpassen naar wens. Als je een financiële check of een verklaring ‘aankoop uit eigen vermogen’ hebt, dan kun je deze uploaden bij stap 4: Financieel.

Na het digitaal ondertekenen en indienen van jouw inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. Vanaf dan maak je kans op een woning! De inschrijfperiode loopt tot zondag 26 mei om 23.59 uur, dus wacht niet te lang met inschrijven.

Toewijzing en optantenavonden: 4, 6, 13 en 20 juni
Na sluiting van de inschrijfperiode hoor je uiterlijk donderdag 30 mei of er een woning aan jou is toegewezen. Is dat het geval, dan ontvang je een uitnodiging voor één van de optantenavonden in LIV Woonbelevingscentrum in Nijmegen (van 18.45 tot 21.00 uur):

> Di. 4 juni – bouwnummers 1 t/m 30
> Do. 6 juni – bouwnummers 31 t/m 54
> Do. 13 juni – bouwnummers 86 t/m 124
> Do. 20 juni – bouwnummers 55 t/m 85

Tijdens de optantenavond ontvangen de optanten informatie over de woningen, het aankoop- en bouwproces en de hypotheek. Kun je niet aanwezig zijn? Alle informatie wordt ook digitaal verstrekt.

We zien je inschrijving graag tegemoet. Wie weet ben jij straks één van de gelukkige nieuwe bewoners van Hazenpark!

Bekijk het aanbod