bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Update over Hazenpark!

19 mei 2022

De plannen voor nieuwbouwproject Hazenpark hebben de afgelopen periode wat meer vorm gekregen. Hoog tijd dus voor een update over dit mooie project in Nijmegen!

Hier staat Hazenpark nu
Het college van gemeente Nijmegen heeft ingestemd met de gezamenlijke ambitie voor Hazenpark. Belangrijke onderdelen die hierin terugkomen zijn het realiseren van een toekomstbestendige wijk met een inclusief karakter, een gevarieerd woningaanbod en een centraal gelegen groengebied.

Als voorbereiding op het bestemmingsplan zijn de eerste onderzoeken opgestart. De komende periode maken we het plan voor Hazenpark gereed voor de commissie Beeldkwaliteit. Deze commissie beoordeelt de stedenbouwkundige en architectonische kaders voor de nadere uitwerking van de woningen. Dit garandeert dat de woningen qua uitstraling goed passen in de omgeving.

Klankbordgroep samengesteld
De klankbordgroep voor Hazenpark is samengesteld. Voorafgaand aan de omgevingsdialoog met omwonenden spreken we met de klankbordgroep over het plan. We gebruiken deze input om een breed gedragen plan te realiseren dat goed aansluit op de woonwensen en zoveel mogelijk waarde toevoegt aan de omgeving.

Dit kun je verwachten
In juli/augustus geven we een volgende update over Hazenpark. We verwachten je dan meer te kunnen vertellen over de omgevingsdialoog. Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief om alle updates meteen in je inbox te ontvangen!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe