bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Hier staan we met Hazenpark

11 oktober 2022

In dit artikel geven we je een update over nieuwbouwproject Hazenpark in Nijmegen.

Uitwerking van de plannen
Afgelopen juli werd een inloopavond gehouden voor de direct omwonenden van Hazenpark. Op themapanelen werden de plannen toegelicht en via het plakken van post-it notes werden volop ideeën en suggesties achtergelaten. Alle ontvangen input is gebundeld en wordt meegenomen in de verdere uitwerking van de plannen voor Hazenpark.

Hieronder kun je de themapanelen bekijken en de pagina waarop we de ontvangen input van antwoorden hebben voorzien.

Bekijk de themapanelen

Pagina met antwoorden op ontvangen input

Dit is de planning
We gaan in november naar de welstandscommissie voor een eerste toets op beeldkwaliteit. Deze commissie beoordeelt of de plannen passen binnen de omgeving. Zij toetsen bijvoorbeeld of de voorgestelde bouwhoogte, materiaalkeuze en gevelkleuren van de woningen goed aansluiten bij de omgeving.

Na de welstandscommissie zullen we de actuele plannen ook bespreken met de klankbordgroep van Hazenpark. Ook geven we de direct omwonenden een nieuwe terugkoppeling van de plannen. Vervolgens kunnen we ons gaan richten op de bestemmingsplanprocedure.

Volgende update
In november / december geven we een nieuwe update via deze website en de nieuwsbrief. Dan lees je meer over de voortgang van de plannen van Hazenpark en kun je via een woonwensen-enquête aangeven wat jij belangrijk vindt op het gebied van wonen, wijk en duurzaamheid.