bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Geslaagde inloopavond

26 juli 2023

Woensdag 12 juli vond een informatieve inloopavond plaats voor geïnteresseerden en omwonenden van nieuwbouwproject Hazenpark. Indit artikel lees je over de goed bezochte avond en kun je de themapanelen bekijken die stonden opgesteld.

Veel interesse en ideeën
Met circa 175 bezoekers werd de inloopavond in de Hubertushal goed bezocht. Er werd informatie getoond over het ontwerpbestemmingsplan en het stedenbouwkundig ontwerp, de woningtypes en de inrichting van de openbare ruimte. Ook kon er worden meegedacht over de inrichting van het centrale groengebied van Hazenpark.

Via het plakken van post-it notes werden volop ideeën en suggesties gedeeld door de bezoekers. Alle ontvangen input – van positief tot aandachtspunt – wordt gebundeld en samen met de gemeente bekijken we hoe dit kan worden meegenomen in de verdere uitwerking van de plannen. Dit zullen we ook inzichtelijk maken in het vervolgtraject.

Hieronder kun je de panelen bekijken, met informatie over de planning en thema’s als Woningen, Mobiliteit en Duurzaamheid.

Bekijk de themapanelen

Dit is de planning
Naar verwachting start de verkoop van Hazenpark in het eerste kwartaal van 2024. De komende maanden kunnen we steeds meer informatie delen over het woningaanbod, het inschrijf- en toewijzingsproces en meer. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!