bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Bestemmingsplanprocedure | Inloopavond 12 juli

29 juni 2023

Tijd voor weer een update over Hazenpark. In dit bericht lees je over de status van de bestemmingsplanprocedure en over de inloopbijeenkomst die we 12 juli organiseren.

Bestemmingsplan ter inzage
Goed nieuws! Het college van burgemeester en wethouders heeft ingestemd met het ter inzage leggen van het ontwerpbestemmingsplan van Hazenpark. Het plan ligt vanaf vandaag voor een periode van 6 weken ter inzage in de Stadswinkel in Nijmegen. Daarnaast is het plan in zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Via zienswijzen kan op het plan worden gereageerd. Na de terinzagelegging beantwoordt de gemeente de ontvangen reacties.

Naar verwachting wordt het bestemmingsplan eind 2023 definitief vastgesteld, wat betekent dat we begin 2024 kunnen starten met de verkoop!

Inloopbijeenkomst 12 juli
We organiseren op woensdag 12 juli tussen 19.00 en 21.00 uur in de Hubertushal (Sint Hubertusstraat 10 in Nijmegen) een informatieve inloopbijeenkomst voor omwonenden en overige geïnteresseerden. Tijdens de bijeenkomst lichten we - ontwikkelaar Van de Klok en gemeente Nijmegen - aan de hand van themapanelen onder meer het ontwerpbestemmingsplan van Hazenpark toe. Ook wordt getoond hoe de eerder ontvangen feedback is verwerkt in de plannen. Daarnaast is het mogelijk om mee te denken over de invulling van het groene binnenterrein. Er kunnen nog geen woningimpressies worden gedeeld, omdat de architectuur van de woningen nog wordt uitgewerkt.

Aanmelden (let op: beperkt aantal bezoekers mogelijk)
Via de button hieronder kun jij je in de accountomgeving aanmelden voor de bijeenkomst. Het aantal bezoekers dat we kunnen ontvangen is beperkt: mocht de limiet zijn bereikt, dan is aanmelden niet meer mogelijk.

Kun je er 12 juli niet bij zijn of het maximaal aantal aanmeldingen bereikt? Via de nieuwsbrief en de projectwebsite zullen we na de bijeenkomst de themapanelen ook delen.

Datum/tijd: woensdag 12 juli tussen 19.00-21.00 uur (vrije inloop)
Locatie: Hubertushal (Sint Hubertusstraat 10 in Nijmegen)

Aanmelden inloopbijeenkomst