bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Actuele status | Reminder enquête

13 november 2023

In dit artikel lees je over de actuele status en planning van nieuwbouwproject Hazenpark in Nijmegen. En heb jij de woonwensen-enquête al ingevuld?

In dit artikel lees je over de actuele status en planning van nieuwbouwproject Hazenpark in Nijmegen. En heb jij de woonwensen-enquête al ingevuld?

Hier staan we nu
De gemeente Nijmegen behandelt de ontvangen zienswijzen op het bestemmingsplan. Naar verwachting wordt het bestemmingsplan in december vastgesteld. Een belangrijke stap richting de start verkoop van Hazenpark! De huidige planning is dat de verkoop in het 2e kwartaal van 2024 van start gaat.

Naar verwachting kunnen we in november/december de eerste woningschetsen met je delen. Zo krijg je een eerste beeld van de woningen en de groene opzet van de wijk. Hazenpark wordt geen traditionele nieuwbouwwijk: de historie van de plek is terug te zien in de uitstraling van de woningen. Met bijzondere geveldetails, grote raampartijen en aansprekende industriële architectuur.

Doek Hazenpark
Binnenkort wordt er een doek geplaatst om de projectlocatie van Hazenpark aan te duiden. Dat dit een prachtige locatie in Nijmegen is, spreekt voor zich: in de groene wijk Hazenkamp met veel voorzieningen, met het Goffertpark om de hoek en Nijmegen-Centrum op 10 minuten fietsen! Op deze pagina lees je meer over de gunstige ligging en locatie.


Impressie Hazenpark-doek

Woonwensen-enquête
Heb jij de woonwensen-enquête al ingevuld? Zie jij jezelf al heerlijk wonen in Hazenpark, dan leren we jouw woonwensen graag beter kennen. Klik op de button hieronder om de enquête in te vullen. Dit kost ongeveer 5 minuten en kan nog t/m 30 november. Alvast bedankt voor jouw input!

Goed om te weten: vul je de enquête in, dan heb je een klein streepje voor bij de woningtoewijzing.

Vul de enquête in
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe