bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Actuele planning | Woonwensen-enquête

28 september 2023

In dit artikel geven we een terugkoppeling van de inloopavond van afgelopen juli. Ook zie je wat de actuele planning is en kun je via een enquête jouw woonwensen doorgeven!

Terugkoppeling inloopavond
Tijdens de inloopavond in de Hubertushal in Nijmegen konden bezoekers hun ideeën en aandachtspunten kwijt op diverse themapanelen: van Mobiliteit en Woningen tot Groene Zone en Duurzaamheid. De uitkomsten hebben we samengevoegd en samengevat. Via de button hieronder zie je per thema de belangrijkste uitkomsten. Samen met de gemeente bekijken we hoe de verzamelde input kan worden meegenomen in de verdere uitwerking van de plannen.

Bekijk de panelen

Woonwensen-enquête
Zie jij jezelf al wonen in Hazenpark? Dan leren we jouw woonwensen graag beter kennen via een enquête. Klik op de button hieronder om de enquête in te vullen. Dit kost ongeveer 5 minuten. Alvast bedankt voor jouw input!

Goed om te weten: vul je de enquête in, dan heb je een klein streepje voor bij de woningtoewijzing.

Vul de enquête in

Dit is de planning
Het (ontwerp)bestemmingsplan heeft eerder dit jaar ter inzage gelegen en de gemeente beantwoordt de ontvangen reacties.
Naar verwachting wordt het bestemmingsplan eind 2023 vastgesteld. Daarna kunnen we toewerken naar de start verkoop. Hieronder zie je de verwachte planning voor de komende periode. Zo weet je wat je kunt verwachten. Via de nieuwsbrief houden we je natuurlijk op de hoogte.

November 2023: woningschetsen en informatie over de verschillende woningtypes
Eind 2023: bestemmingsplan vastgesteld
Begin 2024: extra informatie over het woningaanbod, het inschrijf- en toewijzingsproces
Voorjaar 2024: start voorverkoop: nieuwe woningimpressies + prijsbandbreedtes online. Op basis hiervan kun je tijdens de voorverkoop alvast jouw favoriete woning(en) doorgeven
Voorjaar 2024: start verkoop! Alle verkoopstukken zijn gereed en je kunt je definitief inschrijven voor een woning.